Nederland is de derde tapijtproducent ter wereld en de branche levert veel inspanningen om  innovatief en vooruitstrevend te blijven. Technologische innovaties en automatisering vragen kennis en expertise van medewerkers en daarbij is goede scholing van groot belang. Denk aan specifieke kennis van het maken van tapijt, kunstgras en de backing, zoals tuften, weven, coaten en veredelen.  MODINT Academy biedt passende trainingen en maatwerktrajecten. Ook op het gebied van onderhoud en reiniging, recycling en eigenschappen van grondstoffen en eindproducten. Dit zijn onderwerpen waar tapijtproducenten steeds meer vragen over krijgen.

Toon 1-6
van totaal 2 opleidingen

If you can’t beat them, join them! Een praktische LinkedIn sessie voor de tapijtsector.

De tapijtsector maakt nog te weinig gebruik van social media. Om als sector niet achterop te raken, is het hoog tijd om nu een inhaalslag te maken. Hoe ga je als organisatie met LinkedIn om? Wat betekent LinkedIn voor Marketing, Sales en Human Resources? Hoe sluiten we deze activiteiten op elkaar aan zodat we LinkedIn strategisch inzetten? Kunnen we onze medewerkers vragen om ook online ambassadeur te worden van onze organisatie? LinkedIn Business coach Floris ten Kate helpt je in een praktische sessie op weg.

Meer informatie
Module Productietechnieken tapijt

Deze module gaat in op diverse technische aspecten van het produceren van tapijt. Het tuften van tapijt is een veelgebruikte methode, toch zijn er meer technieken. De kwaliteit van tapijtdoek wordt bepaald door vezel- en garensoorten, maar ook door type binding en de productietechniek. Er wordt ook aandacht besteed aan de kwaliteit en de kwaliteitsnormen van een tapijtdoek.

Meer informatie