Alle seminars

Alle seminars

Hieronder tref je alle seminars aan die op dit moment worden aangeboden door Modint Academy. Dit aantal neemt alleen maar toe; voortdurend maken onze opleiders nieuwe seminars, actualiseren hun seminars en/of sluiten nieuwe opleiders met hun opleidingen aan bij Modint Academy!

Kun je niet (precies) vinden wat je zoekt? Of heb je wellicht een seminar aan te bieden? Neem svp contact met ons op; grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen!

Toon 1-6
van totaal 3 seminars

17 mei 2018: Ledenevent DutchWorkWear

Graag nodigt het Dutchworkwear.nl bestuur u uit voor een leden event op 17 mei 2018.
U wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen de sector en ledengroep!

20 april 2018: Ronde tafel bijeenkomst: 5 jaar na Rana Plaza

Eind deze maand is het vijf jaar geleden dat Rana Plaza plaats vond. Hoe nu verder? En hoe is het gesteld met de arbeidsomstandigheden? Zijn de verbeteringen zichtbaar voor de werknemers in Bangladesh?

27 juni 2018: Leveranciersdag bedrijfskleding Rijk NEDERLAND KOPLOPER

Op weg naar circulair textiel; Nederland koploper!

Wat zijn de ambities van de Rijksoverheid, hoe werkt de Rijksoverheid samen met de brancheverenigingen en welke business komt er de komende jaren aan? Bent u inkoper kleding & textiel bij de overheid of maakt u als bedrijf deel uit van de textielketen? Dan mag u de leveranciersdag van de categorie manager bedrijfskleding Rijk op 27 juni 2018 niet missen.